• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 35 500 пачок цигарок

    Опубликовано: 2006-02-09 16:53:00

    Працівниками митної варти Котовської митниці спільно з прикордонниками біля с.Лиманське, Роздільнянського району (Одеська область) затримано автомобіль „ГаЗ”, на якому наш співвітчизник намагався контрабандним шляхом ввезти в Україну поза митним контролем цигарки молдовського виробництва без акцизних марок – 35 500 пачок, загальною вартістю 42 600 гривень.

    Так як у порушника кордону не виявилось жодних супровідних документів, митники затримали і автомобіль, і вантаж та склали протокол про порушення митних правил.

    Такі випадки незаконного переміщення цигарок через митний кордон України досить поширені. Як правило, зловмисники для цього в своїх автомобілях влаштовують спеціальні тайники: у передньому чи задньому бампері, за обшивкою дверей, у запасному колесі, за щитом приладів та інші. І такий товар намагаються ввезти чи вивезти поза митним контролем – об’їзними шляхами.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.