• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проект закону про внесення змін до деяких законів

    Опубликовано: 2006-02-15 11:09:00

    Комітет з питань правової політики рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо розміру оплати праці та інших заходів матеріального і соціального забезпечення суддів

    Метою законопроекту є реформування системи оплати праці суддів, удосконалення структури заробітної плати судді, реалізація інших заходів соціального та матеріального забезпечення судді, що створило б умови для посилення державних гарантій незалежності судді.

    При підготовці проекту до розгляду у другому читанні Комітет врахує пропозиці1 та зауваження суб´єктів права законодавчої ініціативи.

    Зокрема, підвищення розмірів матеріального забезпечення суддів потребує наведення джерел доходу державного бюджету, за рахунок яких може бути збільшено видатки (стаття 27 Бюджетного кодексу України) та визначення терміну набрання чинності законом відповідно до зазначеної статті.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.