• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зміни Закону України "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною"

    Опубликовано: 2006-02-15 17:11:00

    Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про внесення змін до Закону України "Про пенсії за особливі заслуги перед Україною", поданий народним депутатом О.Кисельовим

    Запропоновані автором зміни позширюють дію чинного закону на депутатів міських, селищних та сільських рад чотирьох і більше скликань.

    Відповідні законопроекти щодо поширення права на призначення зазначеної пенсії на депутатів селищних та сільських рад чотирьох або п\'яти скликань внаслідок значних видатків Державного бюджету України не знайшли підтримки з боку Кабінету Міністрів України. Тому Верховна Рада України 20 січня 2005 року прийняла Постанову про зняття цих проектів законів з розгляду.

    Комітет звернув увагу на відсутність відповідних фінансово-економічних обгрунтувань до законопроекту, чим порушується вимога ст.6.2.7 Регламенту Верховної Ради України.

    Однак, Комітет вважає за можливе поширити дію чинного закону на депутатів міських рад міст не обласного значення, які раніше мали таке право разом з депутатами міських рад міст обласного значення.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.