• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Криму відбулась спільна колегія Мінбуду України та Совміну АР Крим

    Опубликовано: 2006-02-17 12:13:00

    До розгляду на спільному засіданні колегій Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України та Міністерства будівельної політики, архітектури та житлово-комунального господарства Автономної Республіки Крим питання: ”Про реалізацію Концепції розвитку морського берега Криму на 2006-2016 роки”.

    Відповідно до компетенції Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України та Міністерства будівельної політики, архітектури та житлово-комунального господарства Автономної Республіки Крим були розроблені заходи для реалізації цієї Концепції, спрямовані на визначення напрямків послідовної та цілеспрямованої діяльності центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування для забезпечення розвитку Криму як загальнодержавного та міжнародного курортно-рекреаційного і туристичного центру, збереження та раціонального використання унікальних природних та інших ресурсів на зазначеній території. Позицію Мінбуду з цього питання представляв на колегії заступник міністра Юрій Казмірук, який привернув увагу в своїй доповіді на необхідності підвищення контролю за самочинним будівництвом на території Криму, удосконалення законодавства у сфері містобудування, архітектури, будівництва, в інших суміжних галузях, спрямованих на поліпшення правового регулювання питань планування територій та розміщення будівництва, надання вихідних даних для проектування об’єктів, експертизи проектів, контролю за якістю спорудження будівель

    У цьому контексті заходи з реалізації Концепції розвитку морського берега Криму на 2006-2016 роки будуть важливою ланкою у забезпеченні подальшого вдосконалення управління містобудівними процесами на території Автономної Республіки Крим, зважаючи на завдання ефективного використання її унікальних природних ресурсів.

    Другим питанням на колегії розглядався хід розроблення Державної програми «Питна вода Криму» на 2006-2020 рр. Заступник міністра Григорій Семчук зазначив, що «це дуже важливе питання, яке стосується інтересів всіх громадян Криму, тому що від ефективної роботи підприємств водопровідно-каналізаційного господарства в значній мірі залежать умови життя і здоров’я кожної людини, а сучасний стан водопровідно-каналізаційного господарства не влаштовує ні тих для кого воно існує, тобто споживачів, ні працівників підприємств цієї підгалузі». Він наголосив на необхідності своєчасного фінансування розробки проекту та подання проекту Державної програми в Кабмін в установлені терміни.

    Міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павло Качур зазначив, що обидва документа дуже потрібні, але зауважив, що терміни виконання треба прискорити.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.