• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У росіянки затримано 15 000 доларів США

    Опубликовано: 2006-02-20 10:31:00

    Спробу незаконного переміщення іноземної валюти виявили і припинили працівники митного поста „Хутір-Михайлівський” Глухівської митниці (кордон з Росією).

    Так, під час проведення митного контролю потягу сполученням „Житомир-Москва”, митники спільно з прикордонниками, усім пасажирам запропонували внести до митної декларації всі предмети, що підлягають обов’язковому декларуванню.

    Такою нагодою не захотіла скористатися громадянка Росії, яка поверталася до себе на батьківщину. Її нервування помітили митники і після попереджень про відповідальність перед законом, росіянка прямо в купе, видала правоохоронцям 15 тисяч американських доларів.

    Митники склали протокол про порушення митних правил за ст. 340 МКУ, тобто недекларування товарів, що тягне за собою накладання штрафу на громадян у розмірі від ста до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскацію цих товарів.

    Валюту затримано. Її вартість на день скоєння правопорушення становить майже 76 тисяч гривень.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.