• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До уваги редакцій ЗМІ

    Опубликовано: 2006-03-01 11:24:00

    15 січня 2006 року Департамент зв’язків з громадськістю МВС України розповсюдив прес-реліз про найбільш резонансні злочини та події за минулу добу, у якому вміщено повідомлення під заголовком «При митниці прилаштувалися торговці „липовими” свідоцтвами». У згаданому повідомленні, зокрема, зазначається, що «у місті Києві міліцією викрито посадовця інформаційно-консультативного центру при Київській регіональній митниці, який вимагав і отримав 700 грн. хабара від киянина за отримання свідоцтва про кваліфікаційний рівень без фактичного проходження навчання та здачі іспитів».

    На вимогу керівництва Київської регіональної митниці Департаментом Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України проведено повторну перевірку достовірності цієї інформації. Як встановлено, згаданий інформаційно-консультативний центр (приватне підприємство) не є структурним підрозділом Київської регіональної митниці, а здійснює підготовку та навчання окремих категорій фахівців для митних органів на підставі украденого з КРМ договору про співробітництво, відповідно - підозрюваний у хабарництві посадовець не є працівником Київської регіональної митниці. Таким чином, розповсюджена Міністерством інформація є некоректною щодо Київської регіональної митниці.

    ДДСБЕЗ МВС України та ДЗГ МВС України приносять вибачення Київській регіональній митниці за некоректно подану інформацію й звертається до всіх редакцій ЗМІ, які оприлюднили це повідомлення, поінформувати своїх читачів про допущену помилку та оприлюднити нову редакцію згаданого повідомлення:

    Викрито торговця „липовими” свідоцтвами (оновлено)

    У місті Києві міліцією викрито посадовця приватного підприємства (здійснює підготовку та навчання окремих категорій фахівців для митних органів на підставі договору про співробітництво з Київською регіональною митницею), який вимагав і отримав 700 грн. хабара від киянина за отримання свідоцтва про кваліфікаційний рівень без фактичного проходження навчання та здачі іспитів. Прокуратурою Подільського району столиці порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

    ДЗГ МВС України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.