• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Викрито злочинну діяльність двох приватних підприємств Житомирщини

    Опубликовано: 2006-03-01 12:16:00

    Податківці Житомирської області викрили діяльність двох приватних підприємств, які легалізували кошти на суму 1 млн. 822 тис. грн.

    Як з’ясувалося, у 2003 році директор одного з них, незважаючи на податковий борг понад 600 тис. грн. та накладений арешт на майно його фірми, уклав угоду із службовими особами та засновниками іншого підприємства. Згідно з цією угодою, перше підприємство передавало другому без дозволу Житомирської ОДПІ право на затребування боргу на загальну суму 1 млн. 822 тис. грн. з Товариства з обмеженою відповідальністю. Саме такий борг виник у Товариства перед першим приватним підприємством.

    Аби приховати незаконне заволодіння коштами, спільники надали Товариству з обмеженою відповідальністю договір уступки вимоги, в який внесли відомості про те, що для погашення нібито існуючої заборгованості між цими приватними підприємствами, перша фірма передає другій право на витребування боргу з Товариства з обмеженою відповідальністю. Причому погашатись борг буде на розрахунковий рахунок другого підприємства. Слідство у цій справі триває.

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.