• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затримано валюту

    Опубликовано: 2006-03-02 12:21:00

    Переміщення валюти через митний кордон України з порушенням митних правил виявлено і припинено працівниками Мостиської, Керченської митниць та прикордонниками.

    В першому випадку через митний пост „Шегині” Мостиської митниці (Львівська область) до Німеччини рейсовим автобусом прямував наш співвітчизник, який повідомив, що не має предметів, обов’язкових до декларування. Проте, після завірення митної декларації виявилося, що в кишенях брюк, у які був одягнений пасажир, знаходилося 7 тис. євро та 500 доларів США, не зазначені в декларації.

    В другому випадку 7200 не задекларованих доларів США було виявлено у нашої співвітчизниці, яка прямувала з Росії на територію України через митний пост „Крим-пором” Керченської митниці.

    Громадянка задекларувала лише 760 російських рублів. Як і в попередньому випадку, іноземна валюта була виявлена після завірення митної декларації.

    В усіх випадках не задекларована валюта вилучена. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.