• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Білоруська військова делегація прибула в Україну для розвитку співробітництва

    Опубликовано: 2006-03-02 14:22:00

    В Україну з візитом прибула білоруська військова делегація, до складу якої увійшли фахівці відділів автоматизованих систем управління, бойової підготовки застосування та управління радіотехнічних військ командування Військово-Повітряних Сил та Військ Протиповітряної оборони Республіки Білорусь, а також державного підприємства “Агат”.

    Основна мета візиту білоруських військових полягає в уточненні та реалізації протоколів інформаційно-логічного та технічного узгодження комплексів автоматизованих систем управління збройних сил Республіки Білорусь та України.

    Перебуваючи в України, представники білоруської військової делегації, яку очолює начальник відділу АСУ Головного штабу Військово-Повітряних Сил та Військ Протиповітряної оборони Республіки Білорусь полковник Валерій Свірідо, відвідають у Вінниці командування Повітряних Сил ЗС України.

    Під час робочих зустрічей і брифінгів українські і білоруські військові приділять увагу концепції та підходам розвитку автоматизованих систем управління (АСУ), організації дослідницько-конструкторських робіт щодо створення АСУ, організації їх експлуатації та підготовки технічного і оперативного персоналу в навчальних закладах. Також обговорюватиметься питання розробки настанов та інструкцій щодо застосування АСУ та організація тренувань їх розрахунків і обслуг.

    Крім того, увагу буде приділено питанням організації інформаційної взаємодії комплексів АСУ збройних сил двох країн, види та зміст інформації, що передається для обміну, та протоколи інформаційно-логічного та технічного узгодження комплексів АСУ.

    Програмою візиту, який триватиме до 3 березня, також заплановано відвідування представниками білоруської військової делегації Військово-медичного центру Повітряних Сил ЗС України та “Науково-виробничого об’єднання “Небо України”.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.