• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Генеральний директор Укрзалізниці: Львівський локомотиворемонтний завод не залишиться

    Опубликовано: 2006-03-02 14:41:00

    2 березня Генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладкіх перебуває з робочою поїздкою на Львівщині.

    Свої відвідини залізничних підприємств він розпочав із Львівського локомотиворемонтного заводу. Це одне з найстаріших підприємств Укрзалізниці. Воно було засноване ще у 1856 році, як паровозна майстерня.

    Генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладкіх відвідав інструментальний, механічний і колісний цехи заводу. Познайомився із новими технологіями обробки механічних деталей, які зазнають найбільших механічних навантажень у локомотивах.

    Загалом Василь Гладкіх охарактеризував локомотиворемонтний завод у Львові як стабільно працююче підприємство, яке нині вийшло на об’єми роботи 1990 року, тобто перебуває в доброму економічному стані.

    Лідер галузі зустрівся з людьми, поспілкувався із працівниками заводу на їхніх робочих місцях. У розмові з трудовим колективом лідер галузі підкреслив, що важливим завданням Укрзалізниці сьогодні є не лише зберегти обсяги роботи, але й наростити їх, за рахунок чого можна буде підвищити заробітну плату і посилити соціальний захист працівників залізниці.

    На завершення Василь Гладкіх побажав колективу заводу успіхів й зауважив, що Укрзалізниця зробить усе для того, щоб Львівський локомотиворемонтний завод не залишився без замовлень, а його трудовий колектив мав добру заробітну плату.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.