• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров обговорив із заступником Державного секретаря США Полою Добрянські питання двосторонніх відносин

    Опубликовано: 2006-03-03 11:58:00

    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров провів зустріч із заступником Державного секретаря США з демократії та глобальних питань Полою Добрянські. Під час зустрічі обговорювалися питання двосторонніх відносин, а також політична ситуацію в Україні напередодні виборів.

    Керівник Уряду подякував представників уряду США за кроки, зроблені для надання Україні статусу країни з ринковою економікою. Юрій Єхануров також привітав завершення переговорів стосовно підписання двостороннього протоколу з доступу на ринки товарів і послуг, які Україна й США вели в рамках вступу України у Світову організацію торгівлі.

    Юрій Єхануров та Пола Добрянськітакож обговорили політичну ситуацію в Україні напередодні парламентських виборів. Зокрема, Прем’єр-міністр повідомив, що Урядом вжиті усі необхідні організаційні заходи для забезпечення проведення демократичних виборів. Зі свого боку представниця Держдепартаменту висловила побажання, щоб після виборів була утворена дієздатна парламентсько-урядова коаліція, яка продовжуватиме поглиблювати демократичні та економічні реформи в України.

    Сторони також торкнулися „газового” питання. У цьому контексті Пола Добрянські наголосила, що позиція США полягає в тому, щоб процес забезпечення України газом був прозорим та базувався на ринкових засадах.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.