• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд фінансово підтримає виробництво продукції рослинництва

    Опубликовано: 2006-03-03 12:02:00

    Кабінет Міністрів прийняв постанову від 2 березня 2006 р. № 239 „Про затвердження Порядку використання у 2006 році коштів державного бюджету, що виділяються на фінансову підтримку виробництва продукції рослинництва шляхом дотування”, якою передбачено спрямування коштів у сумі 1050 млн. гривень на фінансову підтримку рослинництва шляхом дотування на гектар посівів озимих, ярих та сільськогосподарських культур, у тому числі тих, що вирощуються на зрошуваних землях під урожай 2006 року.

    Згідно Закону України „Про Державний бюджет України на 2006 рік” передбачені видатки в обсязі 1992,5 млн. гривень за бюджетною програмою „Фінансова підтримка виробництва продукції тваринництва та рослинництва шляхом дотування одиниці виробленої продукції тваринництва та на гектар посівів в рослинництві” з яких, за розрахунками Мінагрополітики, на підтримку продукції рослинництва спрямовуються 1050 млн. гривень та на підтримку тваринництва – 942,5 млн. гривень.

    При цьому, незалежно від організаційно-правових форм господарювання та форми власності, підтримку отримають сільськогосподарські підприємства, які займаються товарним виробництвом продукції рослинництва і посіяли озимі та ярі культури, отримали їх сходи з дотриманням агротехнічних, технологічних умов та здійснюють полив сільськогосподарських культур.

    Площа посіву озимих, за якою здійснюватиметься фінансова підтримка, орієнтовно складатиме 5,4 млн. га, ярих культур – 7,1 млн. гектарів.

    За підрахунками фахівців така підтримка надасть можливість, за умови дотримання технологій, покращити якість та з кожного гектара одержати додатково від 5 до 7 центнерів зерна.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.