• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист"

    Опубликовано: 2006-03-03 14:58:00

    Комітет з питань національної безпеки і оборони рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист", поданий народним депутатом В.Келестиним

    Законопроектом пропонується з дня введення в дію Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік" поширити дію Закону України "Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і деяких інших осіб та їх соціальний захист" на ветеранів податкової міліції.

    Комітет, підтримуючи загалом ідею законопроекту, погодився з висновком Головного науково-експертного управління, в якому зазначається, що положення проекту щодо термінів набрання чинності законом мають у повному обсязі враховувати вимоги статті 27 Бюджетного кодексу України.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.