• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зіновій Гузар зустрівся з офіційними спостерігачами від іноземних держав на виборах 2006 року

    Опубликовано: 2006-03-06 15:23:00

    Заступник голови Луганської облдержадміністрації Зіновій Гузар зустрівся з офіційними спостерігачами від іноземних держав та міжнародних організацій США, Великобританії, Словаччини та Російської Федерації.

    Розпорядженням голови облдержадміністрації сьомого лютого цього року було створено обласну робочу групу зі сприяння місіям міжнародних спостерігачів на виборах народних депутатів України та депутатів місцевих рад у 2006 році, яку очолили заступники голови облдержадміністрації Зіновій Гузар (керівник обласної робочої групи) та Олександр Меженський (заступник керівника обласної робочої групи).

    У ході зустрічі обговорено питання забезпечення діяльності офіційних спостерігачів на території регіону. З метою сприяння роботи представників іноземних місій на виборах 2006 року в Луганській області Зіновій Гузар передав їм довідник з адресами та телефонами окружних виборчих комісій, місцевих осередків політичних партій – учасників виборної кампанії.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.