• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Боротьба податківців Херсонщини з фальсифікатом

    Опубликовано: 2006-03-07 10:25:00

    У 2005 році працівниками податкової міліції викрито 34 підпільні цехи з виготовлення алкогольних та тютюнових виробів, з початку 2006 року їх викрито вже 15.

    Проблема боротьби з підробками зачіпає практично кожного виробника чи експортера якісного товару. Особливо це стосується тих, чий бізнес пов\'язаний з алкоголем і тютюновими виробами, продуктами харчування і напоями, аудіо- та відеопродукцією, тому завдання податкової міліції - викривати підпільний бізнес, схеми реалізації, а винних притягувати до відповідальності. Минулого року в області порушено 27 кримінальних справ щодо фальсифікацiї горілки та підробки акцизних марок. А вже за два місяці цього року - 4 таких кримінальні справи, - зазначив начальник відділу боротьби з незаконним обігом товарів УПМ ДПА в області Микола Дмитрович Чуркін.

    Минулого року податківцями області перевірено близько тисячі суб’єктів господарювання - більше половини функціонували з порушеннями. З незаконного обігу вилучено понад 3,5 тис. дал спирту та алкогольних напоїв на загальну суму близько півмільйона гривень. Вилучено майже 20 тис. пачок тютюнових виробів, що не відповідають державним стандартам (загальною сумою – 38 тис.грн.). У форматі операції «Контрабанді – СТОП!», яка була започаткована у 2005 році, вилучено імпортованих підакцизних товарів на суму понад 1,2 млн.грн., майже на 4 млн.грн. промислових та на 300 тис.грн. продовольчих товарів.

    Аналіз двох місяців роботи 2006 року свідчить: на жаль кількість бажаючих працювати у «підпіллі» та зробити за рахунок незаконного обігу товарів не зменшується. До того ж вони поширили свій «бізнес» на поліграфічну, меблеву галузі виробництва, на підпільні автозаправки і навіть виготовлення комбікормів.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.