• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Павленко здійснив робочу поїздку до Дніпропетровщини

    Опубликовано: 2006-03-09 10:56:00

    Реконструкція Палацу водних видів спорту “Метеор” може бути завершена до кінця цього року. Про це йшлося під час зустрічі спортивних керівників Дніпропетровська з міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленком, що пройшла у ході робочої поїздки міністра до регіону.

    Директор спортивних споруд спортивного комплексу “Метеор” Дмитро Качуровський повідомив, що на даний момент здійснена реконструкція зовнішній та внутрішніх систем споруди. Це системи водопостачання, електричних мереж. Завершується монтаж сучасного вентиляційного обладнання та облаштування системи водопідготовки.

    Загальна вартість реконструкції басейну складає понад 44 млн. гривень.

    Палац водних видів спорту буде сучасним центром підготовки плавців збірної команди України з плавання. Також, “Метеор” буде відкритий для відвідувачів та стане найбільшим в Україні центром оздоровчих послуг.

    Планується, що після завершення реконструкції на базі “Метеору” буде проходити підготовка Національної збірної України до Олімпійських ігор в Пекіні 2008 року.

    Також, Палац водних видів спорту буде пристосований для підготовки паралімпійської збірної та занять плаванням інвалідів.

    Зі свого боку Юрій Павленко відзначив, що Дніпропетровська та Харківська спортивні бази є найкращими в Україні для підготовки спортсменів з плавання.

    Міністр поінформував про те, що 12 квітня планується перше засідання Національної Ради з фізичної культури і спорту при Президенті України. На ньому буде презентована державна політика у сфері фізичної культури і спорту, до пріоритетів якої входить також програма з навчання населення України плаванню. Головний же її пріоритет – популяризація фізичної культури і спорту в Україні.

    “Наша мета - створити можливість для кожного громадянина нашої держави займатись фізичною культурою і спортом. Тому зараз ми говоримо про відновлення спортивної інфраструктури, яку за 14 років було занедбано. Один з пріоритетів – будівництво та реконструкції спортивних об’єктів і баз, а також розвиток дитячих юнацьких спортивних шкіл”, - повідомив Юрій Павленко.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.