• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Севастополі відбулася зустріч командувача ВМС ЗС України з паном Йоганнесом Регенбрехтом

    Опубликовано: 2006-03-13 11:35:00

    У Севастополі, в штабі українського флоту відбулася зустріч командувача Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірала Ігоря Князя з Тимчасово Повіреним у справах Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні паном Йоганнесом Регенбрехтом.

    Під час зустрічі були обговорені питання співпраці українських та німецьких військових моряків, яка розпочалася майже тринадцять років тому із заходу групи кораблів ВМС ФРН до порту Одеса. За цей період відбулося близько семидесяти заходів за участю українських та німецьких військовослужбовців, у тому числі в рамках перебування флотських делегацій Федеративної Республіки Німеччина у Севастопольському військово-морському інституті имені П.С. Нахімова, а також візитів кораблів ВМС Німеччини до портів України. Зокрема, під час нещодавнього заходу групи німецьких кораблів до Севастополя, німецькі військові моряки передали медичне обладнання для українського військового госпіталю.

    “Досвід, який набули Військово-Морські Сили Німеччини, зокрема, в галузі технічного забезпечення та обслуговування кораблів, а також перспективних форм і методів роботи з особовим складом, є цікавим для українського флоту”, – зазначив під час зустрічі віце-адмірал Ігор Князь.

    У свою чергу, Тимчасово Повірений у справах Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні пан Йоханнес Регенбрехт висловив сподівання, що співпраця німецьких та українських військових в організації колективної безпеки і надалі поглиблюватиметься.

    “Коли досвідчені фахівці працюють разом, вони досягають значних успіхів у спільній справі”, – підкреслив пан Йоганнес Регенбрехт.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.