• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 14.03.2006 р.

    Опубликовано: 2006-03-14 12:33:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2769 заяв про злочини. Вжитими заходами 1624 (58,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 1 вбивствj, 3 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійних напади, 70 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2769 заяв про злочини. Вжитими заходами 1624 (58,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 1 вбивствj, 3 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійних напади, 70 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 13 осіб. У правопорушників вилучено автомат, пістолет, обріз мисливської рушниці, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 600 грамів вибухівки та 271 набій.

    затримано 13 осіб. У правопорушників вилучено автомат, пістолет, обріз мисливської рушниці, 5 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 600 грамів вибухівки та 271 набій.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 137 осіб. У них вилучено 11,4 кг наркотиків.

    затримано 137 осіб. У них вилучено 11,4 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1407 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1407 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 32 особи.

    заарештовано 32 особи.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 73 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 7 осіб загинули та 94 травмовані.

    зафіксовано 73 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 7 осіб загинули та 94 травмовані.

    Упродовж минулої доби порушено 106 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості. З них 45 – у сфері службової діяльності, у тому числі 8 – про хабарництво.

    Поблизу селища Кіровського Дніпропетровської області на узбіччі дороги в двох господарських сумках було знайдено розчленований та частково обгорілий труп невідомого чоловіка. Ним виявився 44-річний житель Кривого Рогу, приватний підприємець. Вжитими заходами правоохоронці затримали ще двох жителів міста Кривий Ріг 30 та 29 років, приватного підприємця та охоронця фірми. Попередньо встановлено, що вони вдень 11 лютого під приводом обговорення підприємницької діяльності запросили потерпілого до квартири одного зі зловмисників, де під загрозою пістолета почали вимагати в нього гроші. Після його відмови, гантеллю вбили чоловіка, а потім, з метою приховування злочину, труп розчленували, вивезли на околицю згаданого селища й підпалили. Зброю вилучено.

    на узбіччі дороги в двох господарських сумках було знайдено розчленований та частково обгорілий труп невідомого чоловіка. Ним виявився 44-річний житель Кривого Рогу, приватний підприємець. Вжитими заходами правоохоронці затримали ще двох жителів міста Кривий Ріг 30 та 29 років, приватного підприємця та охоронця фірми. Попередньо встановлено, що вони вдень 11 лютого під приводом обговорення підприємницької діяльності запросили потерпілого до квартири одного зі зловмисників, де під загрозою пістолета почали вимагати в нього гроші. Після його відмови, гантеллю вбили чоловіка, а потім, з метою приховування злочину, труп розчленували, вивезли на околицю згаданого селища й підпалили. Зброю вилучено.

    Поблизу одного з селищ Херсонської області 1 грудня м.р. було знайдено мертвою невідому жінку. Нею виявилася 22-річна жителька міста Харків, без постійного місця роботи. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного харків’янина, який тієї ночі у власній машині ножем убив потерпілу під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

    1 грудня м.р. було знайдено мертвою невідому жінку. Нею виявилася 22-річна жителька міста Харків, без постійного місця роботи. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного харків’янина, який тієї ночі у власній машині ножем убив потерпілу під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

    У Шевченківському районі Києва працівники міліції затримали 30-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 28 січня на вулиці під час сварки після спільного вживання наркотичних речовин убив ножем 29-річного місцевого жителя.

    працівники міліції затримали 30-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 28 січня на вулиці під час сварки після спільного вживання наркотичних речовин убив ножем 29-річного місцевого жителя.

    Захопивши заручницю,

    п’яний молодик вимагав вильоту до Африки

    У місті Борщеві Тернопільської області 26-річний місцевий житель, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, у місцевому барі захопив в заручники бармена – 38-річну місцеву жительку. Погрожуючи їй ножем, молодик почав вимагати у відвідувачів бару автомат Калашникова, 100 тис. доларів США, автомобіль із запасом пального для виїзду до аеропорту міста Києва та подальшого вильоту до однієї з країн Африки. Вжитими заходами працівники міліції затримали правопорушника.

    26-річний місцевий житель, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, у місцевому барі захопив в заручники бармена – 38-річну місцеву жительку. Погрожуючи їй ножем, молодик почав вимагати у відвідувачів бару автомат Калашникова, 100 тис. доларів США, автомобіль із запасом пального для виїзду до аеропорту міста Києва та подальшого вильоту до однієї з країн Африки. Вжитими заходами працівники міліції затримали правопорушника.

    У Запоріжжі затримано 58-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено автомат Калашникова та 142 набої до різної зброї.

    затримано 58-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено автомат Калашникова та 142 набої до різної зброї.

    У місті Маріуполі Донецької області затримано 46-річного чоловіка, за місцем проживання якого вилучено 250 грамів вибухівки.

    затримано 46-річного чоловіка, за місцем проживання якого вилучено 250 грамів вибухівки.

    На Харківщині працівники УДСБЕЗ УМВС України в Харківській області викрили посадовців одного з відкритих акціонерних товариств. Вони протягом 2004 року уклали з двома товариствами п’ять завідомо фіктивних угод купівлі-продажу виробничого обладнання на загальну суму понад 2,3 млн. гривень, чим завдали збитки згаданому відкритому акціонерному товариству на вказану суму. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    працівники УДСБЕЗ УМВС України в Харківській області викрили посадовців одного з відкритих акціонерних товариств. Вони протягом 2004 року уклали з двома товариствами п’ять завідомо фіктивних угод купівлі-продажу виробничого обладнання на загальну суму понад 2,3 млн. гривень, чим завдали збитки згаданому відкритому акціонерному товариству на вказану суму. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    Посадовця райдержадміністрації викрито в хабарництві

    На Івано-Франківщині працівниками відділу ДСБЕЗ УМВС України в області викрито начальника відділу реєстрації фізичних та юридичних осіб однієї з райдержадміністрацій. Він вимагав та отримав від місцевого жителя 1 тис. грн. та 100 доларів США хабара за сприяння в оформленні та видачі свідоцтва про його реєстрацію як суб’єкта підприємницької діяльності. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    На Одещині співробітники відділення ДСБЕЗ Одеського міськуправління внутрішніх справ викрили трьох ревізорів-інспекторів Державної податкової інспекції одного з районів міста Одеси. Вони вимагали та отримали від директора місцевого товариства 2,3 тис. доларів США хабара за зменшення суми штрафних санкцій за викритими у ході проведення ревізії порушеннями. Одеською міською прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України – одержання хабара.

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.