• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Посадовця райдержадміністрації на Івано-Франківщині викрито в хабарництві

    Опубликовано: 2006-03-14 14:26:00

    На Івано-Франківщині працівниками відділу ДСБЕЗ УМВС України в області викрито начальника відділу реєстрації фізичних та юридичних осіб однієї з райдержадміністрацій. Він вимагав та отримав від місцевого жителя 1 тис. грн. та 100 доларів США хабара за сприяння в оформленні та видачі свідоцтва про його реєстрацію як суб’єкта підприємницької діяльності. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    На Одещині співробітники відділення ДСБЕЗ Одеського міськуправління внутрішніх справ викрили трьох ревізорів-інспекторів Державної податкової інспекції одного з районів міста Одеси. Вони вимагали та отримали від директора місцевого товариства 2,3 тис. доларів США хабара за зменшення суми штрафних санкцій за викритими у ході проведення ревізії порушеннями. Одеською міською прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України – одержання хабара.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.