• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Верховна Рада прийняла у новій редакції Закон "Про статус слідчих"

    Опубликовано: 2006-03-15 14:39:00

    Закон визначає статус слідчого, порядок призначення слідчих на посади та звільнення їх з посади, матеріальне забезпечення та соціальні гарантії діяльності слідчого. Цей закон набирає чинності з дня опублікування, а статті, які стосуються матеріального забезпечення, відпустки, забезпечення житлом, пенсійного забезпечення слідчих, державне страхування та відшкодування шкоди в разі загибелі або каліцтва слідчого з 1 січня 2007 року.

    Президент України вважає, що більшість положень закону, який надійшов на підпис, є відтворенням норм Кримінально-процесуального кодексу України, Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, Закону України "Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів" тощо. Зокрема, це стосується статусу слідчого, його прав та обов´язків, гарантій процесуальної діяльності, умов матеріального забезпечення та соціальних гарантій.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.