• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні"

    Опубликовано: 2006-03-22 11:56:00

    У Верховній Раді зареєстровано проект закону про внесення змін до Закону "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні"
    Зокрема, пропонується частину першу статті 6 викласти у такій редакції: "Особа, яка змінила місце проживання, отримала посвідку на постійне або тимчасове проживання, зобов´язана протягом десяти робочих днів зареєструвати місце проживання.

     Реєстрацію місця проживання дітей віком до 15 років, осіб, цивільна дієздатність яких обмежена, та осіб, визнаних недієздатними, здійснюють їх законні представники. Місце проживання новонародженої дитини повинно бути зареєстровано її батьками або законними представниками протягом трьох місяців з дня її народження".

    Прийняття проекту, на думку розробників проекту, дозволить законодавчо удосконалити правовий механізм реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб, поліпшить умови реалізації прав та свобод людини і громадянина.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.