• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 27.032006 р.

    Опубликовано: 2006-03-27 14:12:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 1 432 заяви про злочини. Вжитими заходами 570 (39,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійні напади, 21 пограбування, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаяви про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів вбивства, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійні напади, 2пограбування, фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 2 особи. У правопорушників вилучено 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 3 набої.

    затримано. У правопорушників вилученоодиниці саморобної вогнепальної зброї та набої.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 19 осіб. У них вилучено 1,6 кілограма наркотиків.

    затримано осіб. У них вилучено кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 632 особи.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоособи.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 16 осіб.

    заарештовано осіб.

    Упродовж минулого тижня порушено 1080 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 423 – у сфері службової діяльності, у тому числі 84 про хабарництво.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них– у сфері службової діяльності, у тому числі про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 90 дорожньо-транспортних пригод, у яких 11 осіб загинули та 108 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у якихосіб загинули та травмовано.

    У місті Южне Одеської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 28-річного жителя Придністров’я. Попередньо встановлено, що він вранці 26 березня викрав автомашину “Жигулі” 33-річного місцевого жителя, яку господар залишив на вулиці без нагляду. Авто повернено власнику.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 28-річного жителя Придністров’я. Попередньо встановлено, що він вранці 26 березня викрав автомашину “Жигулі” 33-річного місцевого жителя, яку господар залишив на вулиці без нагляду. Авто повернено власнику.

    На Дніпропетровщині працівниками ДСБЕЗ викрито контролера-ревiзора одного з районних контрольно-ревiзiйних вiддiлів, яка вимагала та отримала одну тисячу гривень хабара від директора товариства з обмеженою відповідальністю за невнесення до акту перевірки викритих порушень фінансово-господарської діяльності згаданого товариства. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками ДСБЕЗ викрито контролера-ревiзора одного з районних контрольно-ревiзiйних вiддiлів, яка вимагала та отримала одну тисячу гривень хабара від директора товариства з обмеженою відповідальністю за невнесення до акту перевірки викритих порушень фінансово-господарської діяльності згаданого товариства. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    У місті Донецьку працівниками ДСБЕЗ викрито директора донецької філії відкритого акціонерного товариства, який у 1998 році уклав угоду з товариством з обмеженою відповідальністю щодо надання останньому послуг міжнародного та міжміського зв’язку за заниженими тарифами, чим завдав збитки згаданому ВАТ на суму 255 тис. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

    працівниками ДСБЕЗ викрито директора донецької філії відкритого акціонерного товариства, який у 1998 році уклав угоду з товариством з обмеженою відповідальністю щодо надання останньому послуг міжнародного та міжміського зв’язку за заниженими тарифами, чим завдав збитки згаданому ВАТ на суму 255 тис. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

    «Скромний» підприємець ухилився від сплати державі «нескромної» суми податків

    На Київщині працівниками ДСБЕЗ викрито приватного підприємця, який упродовж 2001-2003 років вносив до податкових звітів неправдиві відомості щодо витрат при проведенні фінансово-господарських операцій, чим завдав збитки державі у вигляді несплати податків на загальну суму27 млн. гривень. Підприємця затримано. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.212 і ч.3 ст.358 КК України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів та підроблення документів, штампів, та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

    працівниками ДСБЕЗ викрито приватного підприємця, який упродовж 2001-2003 років вносив до податкових звітів неправдиві відомості щодо витрат при проведенні фінансово-господарських операцій, чим завдав збитки державі у вигляді несплати податків на загальну суму27 млн. гривень. Підприємця затримано. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.212 і ч.3 ст.358 КК України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів та підроблення документів, штампів, та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

    Зрошувальну систему продано за «демпінговою» ціною

    В Миколаївській області працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб державної податкової інспекції одного з районів, які восени минулого року незаконно прийняли на облік та без проведення експертної оцінки реалізували приватному підприємцю через товарну біржу за заниженою ціною майно сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю (зрошувальну систему). Внаслідок цього пайовикам згаданого товариства завдано збитки на суму 223,7 тис. гривень. Органами прокуратури Миколаївської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб державної податкової інспекції одного з районів, які восени минулого року незаконно прийняли на облік та без проведення експертної оцінки реалізували приватному підприємцю через товарну біржу за заниженою ціною майно сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю (зрошувальну систему). Внаслідок цього пайовикам згаданого товариства завдано збитки на суму 223,7 тис. гривень. Органами прокуратури Миколаївської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    Крав гроші через комп’ютерну систему банку

    На Рівненщині працівниками ДСБЕЗ викрито начальника сектору вкладів та поточних рахунків рівненської філії одного з банків, який протягом минулого року шляхом втручання до комп’ютерної мережі згаданого банку незаконно зняв з депозитних рахунків двох клієнтів та привласнив 200 тис. грн. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    працівниками ДСБЕЗ викрито начальника сектору вкладів та поточних рахунків рівненської філії одного з банків, який протягом минулого року шляхом втручання до комп’ютерної мережі згаданого банку незаконно зняв з депозитних рахунків двох клієнтів та привласнив 200 тис. грн. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    ДЗГ МВС України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.