• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Убийца перерезал женщине горло разбитой бутылкой

    Опубликовано: 2006-04-26 10:03:00

    Днями у закинутій будівлі поблизу Дубна трапилось вбивство. Злочинець перерізав жінці горло розбитою пляшкою від горілки.

    У селі Привільному всі від малого до великого вкажуть вам шлях до будинку, в котрому сталась трагедія. Вже тривалий час місцеві мешканці обходили хату-пустку стороною. І хоч 34-річна Марія мешкала там вже чи не з десяток років, спілкувалися із жінкою не надто охоче. Не виключно, що через не вельми моральний спосіб життя останньої.

    Частенько мешканці села зустрічали її поблизу одного із місцевих придорожніх барів. Траплялося й з різними чоловіками. Тож сумнівів у тому, чим Марія заробляє собі на життя, не залишалось. Односельці пригадують, що десять років тому жіночка прийшла до села. Оселилася в порожній хаті, котру влада району вирішила знести, адже саме там запланували прокласти дорогу. Ще за тих часів господарів забезпечили новим будинком, тож ніхто не боронив Марії жити в закинутій оселі.

    Облаштуванням хати вона не надто турбувалася. Жила як жилося. Опалювала напіврозвалену грубку, через що щільним шаром кіптяви вкриті усі стіни. Спала на залишеному господарями перекособоченому ліжку. З усіх зручностей був хіба що дах над головою, котрий Марія особливо не цінувала.

    —    Та не була вона зовсім пропащою, — розповідає привільнянин Віталій Люков. — Часто допомогала односельцям по господарству. Люди її якось і прикормлювали. Той картопельки дасть, той хліба. Так і жила. Любила своїми чоловіками похизуватися. Розповідала часто, що є у неї “хахаль” у Рівному… Та хто там знає, як насправді було. Того дня вона до нас завітала зранку. Щось там із дружиною балакала. Потім пішла додому. Але вихвалялася дуже, що знайшла собі когось.

    —    — Ну от дружина із братом моїм рідним вже по обіді вирішили навідатися та дізнатися, що там Манька собі за кавалера знайшла. Коли ж прийшли — двері їм ніхто не відчинив. Стукали, грюкали та, врешті, вирішили увійти. Коли ж зайшли — почали гукати. Марія не дала про себе знати. Обнишпорили кімнати. Та біля грубки помітили накрите рядниною тіло. Жінка вже не дихала. Із перерізаного розбитою пляшкою горла текла кров…

    —    Дубенський міжрайонний прокурор Роман Музичук розповідає, що на місце злочину одразу виїхала слідчо-оперативна група. Констатували смерть потерпілої та встановили її особу. Попри те, що Марія В. протягом тривалого часу мешкала в Привільному, зареєстрована вона була в селі Бочаниця Гощанського району. Проведений огляд тіла дозволяє стверджувати, що причиною смерті жінки стала гостра крововтрата внаслідок ушкоджених сонної артерії та вени. Тілесні ушкодження, зі слів прокурора, нанесли швидше за все розбитою пляшкою з-під горілки. Залишки пляшки вилучили на місці злочину.

    Місцеві правоохоронці нині розшукують чоловіка, котрий підозрюється у скоєнні вбивства.
    Рівненська газета

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.