• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Круглий стіл "Проблеми освіти" пройшов у Запоріжжі

    Опубликовано: 2005-12-09 16:50:00

    Сьогодні у Запоріжжі відбувся круглий стіл, присвячений реформуванню освіти. Захід пройшов під егідою місцевої організації "Народний Союз Наша Україна". У засіданні взяли участь керівники вищих, загальноосвітніх та середніх спеціальних навчальних закладів, а також представники громадськості та ЗМІ.

    "Освіта і наука в добу глобалізації та високих технологій є головним чинником соціальної стабільності, економічного добробуту країни, її конкурентноздатності та національної безпеки", - зазначила на засіданні член Президії обласної ради партії "Народний Союз Наша Україна", керівник управління освіти та науки облдержадміністрації Ольга Свєткова.

    Вона також розповіла присутнім про основні засади програми "Нашої України" в галузі розвитку середньої освіти, шляхи модернізації, забезпечення якості й ефективності в системі вищої освіти.
     
    Прес-служба НСНУ     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.