• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський зустрівся з представниками зарубіжних ділових кіл

    Опубликовано: 2005-12-16 16:32:00
    Напередодні відкриття засідання Консультативної ради з питань іноземних інвестицій в Україні Перший віце-прем’єр-міністр Станіслав Сташевський зустрівся з учасниками зібрання – представниками зарубіжних ділових кіл. Взяти конкретну участь у розвитку паливно-енергетичної галузі в Україні виявили під час розмови, зокрема, американські та німецькі інвестори.
     
    Загалом, інвестиційні проекти, які пропонуватиме українська сторона під час роботи Консультативної ради, в першу чергу це – освоєння шельфів Азовського і Чорного морів, спорудження ЛЕП – 750 кв., будівництво потужної електростанції в Одеській області, розбудова транспортних коридорів, тощо, викликали в іноземних інвесторів велику зацікавленість до співпраці.
     
    “Цього разу,- сказав Станіслав Сташевський, - ми приготували багато об’єктів, які безумовно зацікавлять іноземних інвесторів своєю привабливістю. Складена “дорожня карта” зніме перепони на шляху іноземних інвестицій в Україні”.
     
    Перший віце-прем’єр-міністр висловив переконання, що мета, поставлена Президентом – зробити Україну найбільш привабливою стороною для іноземних інвесторів, – буде досягнута.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.