Сташевський зустрівся з представниками зарубіжних ділових кіл

16 дек, 16:32

Напередодні відкриття засідання Консультативної ради з питань іноземних інвестицій в Україні Перший віце-прем’єр-міністр Станіслав Сташевський зустрівся з учасниками зібрання – представниками зарубіжних ділових кіл. Взяти конкретну участь у розвитку паливно-енергетичної галузі в Україні виявили під час розмови, зокрема, американські та німецькі інвестори.
 
Загалом, інвестиційні проекти, які пропонуватиме українська сторона під час роботи Консультативної ради, в першу чергу це – освоєння шельфів Азовського і Чорного морів, спорудження ЛЕП – 750 кв., будівництво потужної електростанції в Одеській області, розбудова транспортних коридорів, тощо, викликали в іноземних інвесторів велику зацікавленість до співпраці.
 
“Цього разу,- сказав Станіслав Сташевський, - ми приготували багато об’єктів, які безумовно зацікавлять іноземних інвесторів своєю привабливістю. Складена “дорожня карта” зніме перепони на шляху іноземних інвестицій в Україні”.
 
Перший віце-прем’єр-міністр висловив переконання, що мета, поставлена Президентом – зробити Україну найбільш привабливою стороною для іноземних інвесторів, – буде досягнута.
 

Прес-служба КМУ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/102185.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua