• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні в Україну прибуває група експертів штабу командування НАТО

    Опубликовано: 2006-02-06 11:21:00

    Сьогодні, 6 лютого, в Україну з візитом прибуває група експертів штабу Стратегічного командування НАТО з трансформації на чолі з помічником начальника штабу цього командування генерал-майором Бйорном Крістіансеном.

    Основна мета візиту експертів Стратегічного командування НАТО з трансформації полягає у проведенні переговорів з представниками управлінь Генерального штабу Збройних Сил України.

    Під час робочих зустрічей сторони планують обговорити можливість залучення експертної допомоги Альянсу з питань реорганізації органів управління, переходу Генерального штабу ЗС України на структуру, яка відповідає стандартам НАТО та створення Об’єднаного оперативного центру Генерального штабу Збройних Сил України, який відповідатиме за проведення міжвидових та миротворчих операцій.

    В рамках візиту заплановано зустріч помічника начальника штабу Стратегічного командування НАТО з трансформації генерал-майора Бйорна Крістіансена з начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Сергієм Кириченком.

    Також перебуваючи у Києві група експертів НАТО візьме активну участь у Міжнародному тижні НАТО, який проходитиме у Національній академії оборони України з 6 по 11 лютого.

    Візит групи експертів штабу Стратегічного командування НАТО з трансформації триватиме до 10 лютого.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.