• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко провів переговори з Президентом та Міністром оборони Грузії

    Опубликовано: 2006-02-06 12:17:00

    В рамках візиту до Німеччини у Мюнхені відбулася коротка зустріч міністра оборони України Анатолія Гриценка з Президентом Грузії Михаїлом Саакашвілі та міністром оборони цієї країни Іраклієм Окруашвілі.

    В ході зустрічі сторони обговорили питання двостороннього співробітництва у військовій та військово-технічній сферах на 2006 рік.

    Сьогодні ж, 4 лютого, українська військова делегація на чолі з Анатолієм Гриценком візьме участь у роботі 42-ї Мюнхенської конференції з питань політики у галузі безпеки.

    У роботі цього представницького форуму беруть участь керівництво Північноатлантичного альянсу, міністри оборони та закордонних справ країн-членів і партнерів НАТО, видатні політики у галузі безпеки країн Європи, Північної Америки та Азії.

    В ході конференції її учасники планують обговорити такі теми, як “Європа та США: перевірка партнерства”, “Майбутня роль НАТО в контексті міжнародного забезпечення миру”. Під час розгляду питання “Вирішення конфліктів шляхом міжнародного співробітництва” перед учасниками форуму виступить міністр оборони України Анатолій Гриценко.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.