• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аваков очолив список "Нашої України" в Харківську облраду

    Опубликовано: 2006-02-06 15:59:00

    5 лютого відбулась обласна конференція Харківської регіональної організації «Нашої України». Конференція почалась з перегляду фільму  "Загортовані революцією". Список в облраду очолив член Центральної політради, губернатор Харківської області Арсен Аваков. Другим номером в списку обрано мера Харкова Володимира Шумілкіна. В першій п’ятірці також: теперішній голова обласної ради Олег Шаповлов, голова Харківської обласної організації «Нашої України» Ярослав Ющенко та генеральний директор «Харківської бісквітної фабрики» Алла Коваленко.

    Як зазначив для сайта «RAZOM» Арсен Аваков: «це список тих людей, які не словом, а ділом доказують своє служіння народу. Це головне, з чим ми йдемо на вибори».

    В свою чергу Ярослав Ющенко відзначив, що в Харківській області обговорення списків пройшло безпрецедентно відкрито і прозоро.

    Приймались пропозиції с повним дотриманням всіх умов демократії. За словами Я.Ющенка, з цим списком не тільки можна, але і треба буде

    відібрати у Партії Регіонів як можна більше голосів. «Впевнений, що харківський список - сильний аргумент щоб перемогти і це у нас обов’язково вийде», - зазначив голова обласної організації «Нашої України».

    Прес-служба НСНУ 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.