• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Куйбіда хоче бути мером Львова

    Опубликовано: 2006-02-06 16:13:00

    Єдиним кандидатом на посаду міського голови Львова від блоку «Наша Україна» обрано екс-мера, рухівця Василя Куйбіду. Таке рішення було прийнято вчора на міській міжпартійній конференції блоку «Наша Україна» у Львові.

    Раніше політрада львівського Блоку «Наша Україна» у складі 5 партій визначила процедуру погодження єдиного кандидата на посаду мера Львова. Було вирішено, що кандидатура визначається і подається на затвердження міжпартійної конференції політрадою за підтримки двох третин учасників Блоку, тобто трьох партій, і потім ця кандидатура затверджується простою більшістю голосів конференції.

    Висувалося дві кандидатури - Андрія Садового, якого підтримала «Наша Україна», КУН та УРП «Собор», і Василя Куйбіди, якого підтримав Народний Рух України. ХДС на політраді Блоку утримався з цього питання. Відтак було прийнято рішення про висунення на затвердження міської міжпартійної конференції двох кандидатур. Також на президії було прийнято рішення щодо таємного голосування для визначення єдиного кандидата.

    Як відомо, свого часу центральна політрада Блоку «Наша Україна» ухвалила рішення, згідно з яким партії, які входять до Блоку , мають утворити подібні блоки на місцевому рівні і визначитися з єдиним кандидатом на вибори мерів міст. У разі, якщо на місцевому рівні виникатиме дискусія щодо єдиного кандидата в мери, центральна політрада залишила за собою право прийняти остаточне рішення з цього питання.

    Львівська міська конференція відбулася 4 лютого і в результаті голосування 104 голоси набрала кандидатура Василя Куйбіди і 73 голоси - Андрія Садового.

    Прес-служба НСНУ  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.