• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підсумкова прес-конференція голови Рівненської облдержадміністрації

    Опубликовано: 2006-02-07 10:08:00

    Прес-конференція голови Рівненської облдержадміністрації В.Червонія для місцевих ЗМІ з нагоди річниці перебування на посаді голови облдержадміністрації.

    Голова облдержадміністрації В.Червоній 6 лютого провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ з нагоди річниці перебування на посаді голови облдержадміністрації. Прозвітовано про результати роботи в усіх сферах господарства області, зростання соціально-економічних показників, В.Червоній поділився планами на майбутнє.

    Були присутні керівник приймальні Президента України в області М.Бузинарський, перший заступник голови облдержадміністрації О.Ковальчук, заступники голови облдержадміністрації І.Турко, С.Жданюк, керівник апарату облдержадміністрації Я.Іващук, начальники структурних підрозділів облдержадміністрації, журналісти державних та місцевих ЗМІ.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.