• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві розпочалася Міжнародна конференція з питань соціальної адаптації військовослужбовців

    Опубликовано: 2006-02-07 12:00:00

    Організаторами заходу виступили Державний департамент адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об’єктів Міністерства оборони України, Посольство Королівства Норвегія в Україні та Міжнародний фонд соціальної адаптації.

    У роботі конференції також візьмуть участь народні депутати України, представники органів державної влади, вищих навчальних закладів Королівства Норвегії, Російської Федерації та Офісу зв’язку НАТО в Україні тощо.

    Під час конференції детально обговорюватимуться проблеми перепідготовки і працевлаштування осіб, звільнених з військової служби у запас або відставку, їх соціальної адаптації та подальшого удосконалення її системи.

    Також учасники конференції підіб’ють підсумки більш як трирічної співпраці Міністерства оборони України, Посольства Королівства Норвегія та Міжнародного фонду соціальної адаптації, спрямованої на перепідготовку та працевлаштування військовослужбовців, які проходили службу в Криму.

    Учасники заходу проаналізують досвід у цих питаннях громадських організацій, розглянуть можливість поширення розробленої та апробованої моделі на розв’язання проблем соціальної адаптації та приймуть рішення щодо продовження проекту до 2011 року.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.