• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підсумки роботи Каланчацької районної державної адміністрації у 2005 році

    Опубликовано: 2006-02-07 12:26:00

    На засіданні колегії районної державної адміністрації, структурні підрозділи звітували про свою  діяльність  протягом 2005 року. На розгляд були винесені  питання  про звіт заступників голови районної державної адміністрації про стан виконання програми економічного, соціального і культурного розвитку району за 2005 рік, про стан виконання бюджету району за 2005 рік та проект бюджету району на 2006 рік, про затвердження програм "Ветеран", "Власний дім", "Екологія – 2010" :

    Програма "Власний дім". Протягом 2005 року проводилась спільно  з Фондом підтримки індивідуального будівництва на селі за програмою "Власний дім" було надано кредит на суму 497 тис. грн. для газифікації 49 будинків  села Новокиївка.

    Програма "Екологія". Екологічний стан в районі характеризується рядом проблем, проте проведена робота по виконанню програми "Екологія - 2005" у смт. Каланчак, де діє комплекс очисних споруд КУ-200, 2 установки потужністю 200 м. куб. стічних вод на добу кожна. Враховуючи стан діючих споруд у 1989 році було розпочато будівництво нового комплексу очисних споруд потужністю 1400 куб. м. стічних вод на добу. Включення в роботу нових очисних споруд у смт. Каланчак дасть можливість проводити повне біологічне очищення стічних вод та їх обеззараження, що дозволить виконати Загальнодержавну програму охорони і відтворення довкілля Чорного моря.

    Одним із найважливіших питань, є роботи по упередженню і ліквідації наслідків підтоплення населених пунктів району. За період дії програми виконано розчистку русла річки Каланчак протяжністю 3,8 км.

    Програма соціального захисту інвалідів на 2002-2005 роки.  При територіальному центрі постійно працює 8 соціальних працівників та 6 осіб, залучених з Центру зайнятості населення, які обслуговують 169 одиноких непрацездатних громадян та 10 інвалідів І та ІІ групи.

    З метою покращення матеріального стану одиноких громадян,  з місцевого бюджету виділено матеріальну допомогу у сумі 2,5 тис. грн., та з фонду інвалідів  – 3,4 тис. грн.

    На виконання програми соціального захисту інвалідів, у 2005 році було використано 3,8 тис. грн. на безкоштовне зубопротезування інвалідів, 12 особам згідно черги були надані ці пільги, 11 інвалідів були забезпечені безкоштовно слуховими апаратами на загальну суму 3,5 тис. грн, 28 інвалідів отримали безкоштовно медикаменти по пільговим рецептам на суму 6,9 тис.грн.

    У 2005 році  в районі забезпечено повне фінансування та виплату державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства і дітям-інвалідам. Проводиться своєчасне призначення та виплата грошової допомоги малозабезпеченим особам, які проживають разом з інвалідом І та ІІ групи внаслідок психічного розладу.

    Довідка про стан справ у фінансово-бюджетній галузі Херсонської області станом на 1 лютого 2006.

    Доходи. За оперативними даними до загального фонду місцевих бюджетів області за станом на 1 лютого 2006 надійшло 26,3 млн. грн. власних та закріплених доходів, що становить 87,6 % (норма 100 %) до планових призначень, визначених Міністерством фінансів України на січень 2006 року.

    Дотація. З державного бюджету одержано 53,2 млн. грн. дотації вирівнювання, що становить 106,7 % до планових призначень, затверджених у тимчасовому розписі асигнувань державного бюджету на січень 2006 року.

    Пільги і субсидії. У січні 2006 року за рахунок субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства було спрямовано 9,2 млн. грн., що дало можливість здійснити виплату цих коштів за січень поточного року у повному обсязі. Заборгованість перед одержувачами відсутня.

    Заробітна плата. За станом на 1 лютого 2006 року заборгованість із заробітної плати працівникам бюджетної сфери області відсутня.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.