• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Раді не потрібні "сурогати" від Еханурова

    Опубликовано: 2006-02-07 14:12:00

    Володимир Литвин, відкриваючи сьогоднішнє засідання парламенту, розповів, що під час IX сесії IV скликання на розгляд Ради винесено близько 450 документів, і, зокрема, ті закони, до яких Президент застосував право вето, повідомляє «Фраза».

    Необхідно також аби Кабмін невідкладно надав програму економічного розвитку на 2006 рік, а не «не підмінював її якимись сурогатами».

    Україні сьогодні насамперед необхідні загальнонаціональний консенсус і взаєморозуміння для облаштованості життя, «а не безуспішний стукіт у європейські двері й випрошування безвізового режиму у без того переповненому остарбайтерами західному напрямку».

    Володимир Литвин підкреслив, що, на жаль, після приходу нової влади Україна так і не одержала зрозумілої стратегії розвитку. Він висловив надію, що це вдасться зробити новій Верховній Раді, тим більше, що, за його словами, новий парламент не дуже відрізнятиметься за своїм складом від теперішнього.

    Прес-служба Народної Партії

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.