• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський провів засідання міжурядової українсько-азербайджанської комісії

    Опубликовано: 2006-02-07 14:48:00

    Під головування Першого віце-прем’єр-міністра України Сташевського С.Т. відбулось засідання української частини міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва. Захід проведено з метою підготовки до проведення в Баку спільного засідання Комісії.

    Члени комісії проінформували учасників про позитивну динаміку розвитку економічного співробітництва між Україною та Азербайджанською Республікою, про що свідчить значне збільшення товарообігу (близько 300 млн.дол. у 2005 році, що на 41% більше у порівнянні з попереднім роком).

    Учасники розглянули стан виконання української стороною рішень попереднього засідання міжурядової комісії, проблемні аспекти двостороннього співробітництва, які потребують оперативного вирішення та перелік питань, які мають бути опрацьовані з азербайджанською стороною.

    Обговорювався стан торговельно-економічного співробітництва між двома країнами в паливно-енергетичному, агропромисловому, промисловому комплексах, а також в галузі транспорту, зв’язку та дорожнього господарства. Серед актуальних тем слід виділити також питання розширення договірно-правової бази українсько-азербайджанського співробітництва.

    На закінчення, Голова української частини Станіслав Сташевський наголосив на необхідності поглиблення двостороннього економічного співробітництва, що має стати запорукою добрих стосунків між двома державами.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.