• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Раді відкриється фотовиставка щодо річниці діяльності Президента України

    Опубликовано: 2006-02-08 09:34:00

    Фотовиставка щодо річниці діяльності Президента України відкриється у Верховній Раді України у четвер, 9 лютого. Роботи, представлені на експозиції, відображають громадсько-політичну діяльність Віктора Ющенка, його закордонні візити, офіційні прийоми, відпочинок.

    Відвідувачі зможуть ознайомитися, зокрема, з творчими доробками фотографів Глави держави Миколи Лазаренка та Михайла Марківа.

    Сто двадцять робіт фотомайстрів відображають всі грані президентської відповідальності Віктора Ющенка, від інавгурації до саміту Україна – ЄС та виведення українського миротворчого контингенту з Іраку. Географія робіт – від Івано-Франківська до Донецька, від Бостона до Астани.

    Частина знімків ніколи не друкувалася в пресі. Після закінчення демонстрації у парламенті, виставка переїде до Українського дому, де її зможуть оглянути усі бажаючі.

    Прес-служба Президента України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.