• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поляченко відвідав санаторій "Алуштинський", де перебувають діти з Алчевська

    Опубликовано: 2006-02-08 12:12:00

    У рамках робочої поїздки в АР Крим міністр охорони здоров’я України Юрій Поляченко відвідав санаторій “Алуштинський”, де перебувають 540 дітей – учні 1-3 класів з м. Алчевська Луганської області.

    Міністр оглянув лікувальні і спальні корпуси, де знаходяться діти, поспілкувався з ними, перевірив якість надання профілактичної та медичної допомоги. Протягом трьох днів медпрацівники оглянули усіх дітей: одна дитина – з гострим респіраторним захворюванням, усі решту – здорові. До санаторію систематично приїжджають студенти медичного університету, проводять дітям оздоровчі масажі та інші профілактичні процедури.

    Юрій Володимирович зазначив: “Сьогодні діти мають все необхідне - теплі палати, навчальний процес, розважальні програми. Вони зігріті не тільки температурою приміщень, але й серцями медиків і вихователів. Зараз необхідно продовжувати стежити за станом їх здоров’я. Ми плануємо, що діти будуть перебувати у санаторії всього 21 день, на наступному тижні буде проведено повторний медичний огляд, а також за цей час необхідно наситити організми дітей вітамінами. Для цього робиться все необхідне, сезонні овочі, фрукти та полівітаміни. На теперішній час будь-яких пересторог щодо стану здоров’я дітей у медиків немає.”

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.