• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хомко: Хтось має перемогти і я думаю, що це буду я

    Опубликовано: 2006-02-08 12:51:00

    «Хтось має перемогти і я думаю, що це буду я. Своїм головним конкурентом вважаю Віктора Чайку і хочу позмагатися з ним як з професіоналом та спеціалістом», – заявив 6 лютого під час прес-конференції кандидат на посаду міського голови Рівного, директор обласного виробничо-комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» Володимир Хомко. За його словами, виборчу компанію він сприймає не як війну, а як змагання.

    Володимир Хомко поділився своїми планами на майбутнє та презентував місцевим ЗМІ свою передвиборчу програму, лейтмотивом якої є широкомасштабне реформування житлово-комунальної галузі. «Ми зробимо з Рівного місто-приклад для всієї України,» – пообіцяв Володимир Хомко і додав, що відчуває в собі сили потягнути такий тягар.

    На прес-конференції були також присутні довірені особи кандидата на посаду мера: нардеп Юрій Ширко, директор обласного ліцею-інтернату, заслужений вчитель України Наталія Сосюк та заступник директора КТП «Комуненергія» Юрій Кірпічніков.

    Юрій Ширко переконаний, що міський голова має бути саме таким як Володимир Хомко – професіонал, господар і просто порядна людина. Нардеп зауважив також, що вірить в його перемогу.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.