• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Американська військова делегація відвідає аеромобільну бригаду ЗС України

    Опубликовано: 2006-02-08 16:52:00

    Сьогодні американська військова делегація відвідає аеромобільну бригаду 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що дислокується на Житомирщині, Сьогодні, 8 лютого, в рамках візиту в Україну розташування 95-ї окремої аеромобільної бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що дислокується на Житомирщині, відвідає американська військова делегація.

    Представники збройних сил США прибули в Україну з метою ознайомлення керівного складу та органів управління Об’єднаних сил швидкого реагування Збройних Сил України з організацією, процедурами та методикою розвідувального забезпечення тактичних дій американської армії.

    Також значну увагу буде приділено підготовці військовослужбовців українського аеромобільного з’єднання до багатонаціонального командно-штабного комп’ютерного навчання “Швидкий тризуб – 2006”, які заплановано провести в липні цього року на базі Національної академії оборони України.

    Візит делегації Збройних Сил США, який відбувається відповідно до Програми українсько-американських контактів на 2006 рік, триватиме до 9 лютого.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.