• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Садиков відзвітувався

    Опубликовано: 2006-02-10 14:59:00

    9 лютого голова облдержадміністрації О.Садиков звітував перед адміністративно-господарським активом області за підсумками діяльності облдержадміністрації за 2005 рік.

    У своєму виступі О.Садиков проінформував про результати реалізації програми дій облдержадміністрації “Нова влада-нові можливості громадян” та зазначив, що облдержадміністрацією розробляється нова програма дій, розрахована на 1500 днів.

    Про хід виконання Програми Президента України “Десять кроків назустріч людям”, Програми діяльності КМУ “Назустріч людям”, підсумки роботи народногосподарського комплексу Миколаївської області у 2005 році, виконання бюджету за 2005 рік та прийняття бюджету на 2006 рік доповіли перший заступник голови облдержадміністрації А.Туманик та начальник головного управління економіки облдержадміністрації С.Карпій. Голова ЗАТ “ТОР” А.Король проінформував присутніх про перспективи реалізації проекту будівництва транзитного мосту через р.Південний Буг. Під час заходу було проведено анкетування щодо оцінки власного внеску громадян в позитивні зміни в Миколаївській області.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.