• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко підписав низку Законів

    Опубликовано: 2006-02-13 09:36:00

    Глава держави підписав Закон № 3317-IV «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення», прийнятий парламентом 12 січня 2006 року.

    Одночасно з метою подальшого вдосконалення регулювання відносин у сфері телерадіомовлення Президент України звернувся до Прем'єр-міністра України Юрія Єханурова з проханням забезпечити підготовку законопроекту про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

    Президент України Віктор Ющенко підписав Закон № 3370-IV «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення їх у відповідність із законодавчими актами України у сфері ліцензування», прийнятий парламентом 19 січня 2006 року.

    Законом передбачається внесення змін до низки законодавчих актів України з метою їх приведення в частині визначення видів господарської діяльності, які підлягають ліцензуванню, а також порядку їх ліцензування у відповідність із Законом України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності».

    Президент України Віктор Ющенко підписав Закон № 3384-IV «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Гамбія про сприяння та взаємний захист інвестицій», прийнятий парламентом 19 січня 2006 року з ініціативи Кабінету Міністрів України.

    Законом ратифіковано Угоду між Урядом України та Урядом Республіки Гамбія про сприяння та взаємний захист інвестицій. Відповідно до цієї Угоди кожна з Договірних Сторін на своїй території надає інвесторам іншої Договірної Сторони режим найбільшого сприяння по відношенню до управління, використання, отримання прибутків та розпорядження своїми інвестиціями. Угодою встановлюється національний режим або режим найбільшого сприяння щодо реституцій, відшкодування та компенсації інвесторам кожної з Договірних Сторін в зв'язку із реквізицією або руйнуванням їх власності в умовах воєнного чи надзвичайного стану, а також за інших обставин, коли подібні втрати спричинені діями представників влади чи збройних сил Договірних Сторін. В Угоді закріплюється положення про загальну заборону експропріації іноземних інвестицій, свободу здійснення переказів та можливість суброгації інвестиційних прав.

    Прес-служба Президента України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.