• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров перебуває з робочою поїздкою у Івано-Франківській області

    Опубликовано: 2006-02-13 10:34:00

    Прем’єр-міністр сьогодні вранці прибув до Івано-Франківська, після робочого візиту до Львівської області. Прем’єр-міністра супроводжують міністр Кабінету міністрів Богдан Буца, вугільної промисловості Віктор Тополов, охорони довколишнього середовища Павло Ігнатенко. Окрім цього, Прем’єра супроводжують заступники міністрів культури і туризму, охорони здоров’я, аграрної політики, економіки, фінансів, будівництва, архітектури і житлового господарства.

    За словами Прем’єр-міністра під час своєї поїздки, серед інших завдань, він планує вивчити питання енергетичної безпеки, а також питання гарантування транзиту газу.

    Під час сьогоднішньої робочої поїздки, Юрій Єхануров уже ознайомився з роботою Богородчанського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів та відвідав низку приватних пансіонатів та приватних будинків відпочинку в Карпатах. Очікується, що сьогодні Прем’єр-міністр України також відвідає ВАТ "Івано-Франківськцемент" та проведе в Івано-Франківській облдержадміністрації нараду з адміністративно-господарським активом області. Увечері Юрій Єхануров візьме участь у прямому ефірі обласного телебачення "Галичина", після чого повернеться до Києва.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.