• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Студентське братство" влаштувало акцію біля штабу ЧФ РФ у Севастополі

    Опубликовано: 2006-02-13 12:13:00

    Завтра у Москві починають обговорювати проблеми навколо розташування російського Чорноморського флоту у Криму. А сьогодні представники «Студентського братства» влаштували мирну акцію біля штабу ЧФ РФ у Севастополі. Вони встановили там п’ять наметів і під гаслами «Де договір оренди на штаб?», вимагають від російського командування виконувати угоду по Чорноморському флоту, зокрема, передачі усіх гідрографічних об’єктів флоту в Криму Україні.

    Олег Яценко, лідер «Студентського братства»: «Ми нагадуємо російському командуванню флотом про те, що, за законом про допуск іноземних військ на територію України, в принципі будь-яка оренда маяків заборонена. А за Конституцією України, російські війська можуть перебувати лише на тих об’єктах, де є законна оренда. Як відомо, що на маяках в принципі не може бути оренди, жодного договору оренди росіяни не заключили на жоден об’єкт, в тому числі, і на штаб флоту.

    Тому, ми також вимагаємо від керівництва штабу флоту, перед яким ми також поставили наметове містечко, показати нам договір оренди на, власне, цей об’єкт. Але, на жаль, Росія здійснює фізичний тиск, не чекаючи завтрашніх переговорів щодо подальшої долі маяків, і на спірних об’єктах, які вона вважає спірними, підняла російські державні прапори і ввела морську піхоту».

    "НТН"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.