• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що з Алчевськом?

    Опубликовано: 2006-02-13 12:35:00

    В Алчевську 11-го лютого завершені роботи з ремонту внутрішніх тепломереж будинків, триває їх поетапне підключення до мережі теплопостачання. Всього відновлено тепломережі 665 житлових будинків, 24 дошкільних закладів, 19 загальноосвітніх шкіл та 9 медичних установ. Станом на 13 лютого вже опалюються 530 житлових будинків, 24 дитсадків, 19 СШ та 7 медустанов.

    Перемерзання магістральних тепломереж незначної мірою стримує виконання завдань щодо забезпечення будинків теплом. На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації задіяні бригади зі спеціальним обладнанням з усіх областей та Укрзалізниці. Рятувальники МНС та військовослужбовці МО розгорнули 12 пунктів обігріву, на кожному з яких харчується особовий склад та, за необхідністю, мешканці міста. З метою надання допомоги та перевірки стану пожежної безпеки працівники МНС постійно здійснюють обхід помешкань, де проживають малозабезпечені мешканці. З Алчевська до оздоровчих закладів Криму, Закарпатської, Львівської та Донецької областей, а також Московської області РФ відправлені 10697 дітей та супроводжуючих осіб.

    Продовжуються аварійно-відновлювальні роботи у місті Олександрія, де 22-го січня через невчасний підвіз вугілля на ТЕЦ-1,2 міста, а також на ТЕЦ-3 (смт Димитрове) сталося охолодження котлів, внаслідок чого без теплопостачання залишилися 134 житлові будинки (близько 6000 мешканців), 4 дитячі садки та 5 загальноосвітніх шкіл. Станом на 13 лютого теплопостачання об’єктів соціально-побутової сфери, освіти та медицини в Олександрії та Димитровому повністю відновлене. 12 квартир в Олександрії та 5 – у смт Димитрове ще залишаються без теплопостачання, там усуваються пошкодження систем опалення.

    Координацію аварійно-відновлювальних робіт здійснює опергрупа Головного облуправління МНС. Не припиняються аварійно-відновлювальні роботи у місті Щолкіне, селах Азовське, Заводське, Калинівка, Мисове та Семенівка Ленінського району, де 25-го січня через різке зниження температури повітря та пошкодження лінії електропередач була призупинена робота насосної станції, що призвело до пошкоджень магістрального водогону (діаметр 400 мм), технічного водогону котельні (діаметр 400 мм) та припинення централізованого водопостачання населених пунктів і виведення з ладу у місті Щолкіне тепло, - водо, - каналізаційних мереж на вводі у житлові будинки та частково всередині будинків.

    У Щолкіному відремонтована лінія електропередач та відновлене електропостачання. Станом на 13 лютого до тепломережі підключені 58 багатоповерхівок, ще не опалюються 26 будинків. Теплопостачання об’єктів соціально-побутової сфери, освіти та медицини повністю відновлене. Для мешканців міста і сіл організований підвіз питної води.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.