• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В’ячеслав Коваль: "Парламент по своїй суті – це мітинг"

    Опубликовано: 2006-02-13 14:47:00

    Чому Віктор Ющенко не відповів на заяву Путіна - чітко, по молоку – чітко, і по інших питаннях - чітко, так, як Росія до нас?

    Ми, мабуть, ментально різні. І Путіна з Ющенком не можна рівняти, бо, я вважаю, Президента України високоінтелектуальною людиною, я не можу сказати цього про Володимира Володимировича: як розвідник і кадебіст – однозначно, а сказати про рівень його - такий, як у Віктора Андрійовича, я їх порівняти не можу.

    Але відстоювати державні інтереси потрібно жорсткіше, мабуть?

    Інтереси відстоюються, я переконаний, і будуть відстоюватись, бо не можна їх не відстоювати. До речі, фракція Народного Руху ініціювала розгляд питання, скільки ж все-таки Росія повинна нам платити за оренду землі нашої - більше 20 тисяч гектарів.

    Що робити, щоб депутати в парламенті не вели себе так, як це сталось днями?

    По-перше, мабуть, таких депутатів не обирати в парламент. Парламент по своїй суті – це мітинг, на якому можуть бути різні емоції - позитивні, негативні, сльози, що завгодно. Але мордобій в парламенті, я думаю, що це комуністи забивають ще один цвях в труну свою. Не можна цього робити.

    Ваша версія: у наступному парламенті буде така ситуація?

    Я думаю, що наступний парламент буде трохи краще виглядати, бо він буде більш структурований. Зараз, згідно регламенту, можна відсторонити Бондарчука на 5 з половиною пленарних засідань – це два з половиною дні він не повинен бути в залі, в разі, коли звернеться народний депутат Мартиненко.

    В Росії є судовий пристав, давайте собі такого введемо.

    Такий варіант був, він розглядався. Регламент 92-го року, він уже віджив своє. Верховна Рада не здатна, не зможе зібратися, виходячи з різних інтересів.

    "НТН"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.