• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин зустрівся з Інгрідою Удре

    Опубликовано: 2006-02-14 09:46:00

    У понеділок, 13 лютого 2006 року, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин зустрівся зі Спікером Саейму Латвійської Республіки пані Інгрідою Удре.

    Основною темою переговорів був подальший розвиток двосторонніх міжпарламентських відносин.

    В.Литвин відзначив "позитивний динамізм у відносинах між парламентами України та Латвії, який відповідає рівню відносин між обома країнами".

    І.Удре назвала візит до України "довгоочікуваним", оцінила як "високий" рівень міжпарламентської співпраці і приділила значну увагу інформуванню співрозмовників про латвійський досвід євроінтеграції. На її думку, нині Латвійська Республіка готова поділитися своїм досвідом з іншими країнами, які обрали для себе шлях наближення до ЄС.

    Представники Латвійського Саейму висловили сподівання, що співпраця щодо обміну досвідом активізується після завершення виборів до Верховної Ради України.

    Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо суспільно-політичної ситуації в Україні та Латвії напередодні парламентських виборів (в Латвії вибори відбудуться в жовтні).

    Також в ході розмови відзначалось, що результати виборів не змінять принципових засад дружніх партнерських взаємин між Україною та Латвійською Республікою.

    Спікер Саейму Латвійської Республіки пані І.Удре зробила запис у Книзі Почесних гостей Верховної Ради України.

    Прес-служба ВРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.