• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні в Україну прибуває делегація Бундесверу

    Опубликовано: 2006-02-14 10:56:00

    Сьогодні, 14 лютого, в Україну з візитом прибуває німецька військова делегація на чолі з начальником навчального штабу Військового офіцерського училища Сухопутних військ Бундесверу підполковником Фрайгером фон Кайзерлініком Гансом Юргеном.

    Основна мета візиту німецьких військових полягає у обміні досвідом з українськими колегами в питаннях підготовки офіцерських кадрів.

    Зокрема, перебуваючи у Львові, офіцери Бундесверу відвідають Військовий інститут Національного університету “Львівська політехніка”, де ознайомляться з навчально-матеріальною базою та системою підготовки кадрів в цьому навчальному закладі Збройних Сил України. Також німецькі гості ознайомлять українських колег із системою та алгоритмом підготовки офіцерів Сухопутних військ Бундесверу.

    Крім того, в ході перебування німецької військової делегації у Львові передбачається розглянути питання щодо започаткування дружніх відносин між вищими військовими навчальними закладами двох країн.

    Візит делегації Бундесверу триватиме до 16 лютого.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.