• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МНС вшанували „афганців”

    Опубликовано: 2006-02-15 11:37:00

    З нагоди 17-ї річниці виведення радянських військ із Афганістану в Головному управлінні МНС у Вінницькій області відбулося вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Афганська війна тривала 9 років 1 місяць та 19 днів.

    Через цей збройний конфлікт пройшло більше півмільйона солдатів, сержантів і офіцерів, 21 тисяча працівників та службовців. За цей час 15 тисяч радянських воїнів загинули, з них — 149 жителів Вінниччини. І всі військовослужбовці, починаючи від солдата і до генерала, залишилися вірними військовій присязі і Батьківщині, виконали покладені на них завдання, залишившись взірцем честі та гідності.

    “На слова вдячності за героїзм і мужність, виявлені під час бойових дій, сьогодні заслуговують усі воїни-інтернаціоналісти, котрі виконували у різні часи свій обов’язок. Більшість з Вас і зараз продовжує робити внесок у розбудову нашої держави, виховання у молоді патріотизму, - зазначив у своєму виступі виконуючий обов’язки начальника Головного управління Олег Андрущенко. - Тому нашим обов’язком сьогодні є не забувати живих свідків тих далеких подій. Бажаємо всім ветеранам-"афганцям" миру і спокою, здоров'я й оптимізму, добробуту в сім'ях, успіхів у Вашій благородній справі в ім’я нашої Батьківщини”!

    Наприкінці зустрічі Олег Андрущенко вручив ветеранам війни в Афганістані, які згодом стали під прапор МНС України, грошові премії – за їх бездоганну службу.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.