• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Тернопільщині перебуває принцеса Саксонії - Альтенбург Марія

    Опубликовано: 2006-02-15 14:13:00

    Висока гостя зустрілась із заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації Олегом Островським та обговорила з ним питання створення в області притулку для дітей-сиріт.

    Саме з цією метою п.Марія прибула на Тернопільщиною, уродженкою якої вона, до речі, вона є.

    Як повідомила Її величність Марія – принцеса Саксонії-Альтенбург, в неї є велике бажання створити в Тернопільській області притулок, в якому б діти жили в сімейній атмосфері.

    На думку Марії Саксонської-Альтенбург, придбавши або використавши невелике володіння в Україні, можна створити для мінімальної кількості обділених дітей приємну і сприятливу обстановку для розвитку їх здібностей. Створений при цьому сімейний комфорт сприятиме тому, що діти зможуть правильно розвиватися і не будуть відстороненні від суспільства.

    Пані Марія впевнена, що діти, які отримали освіту в цих сім’ях, не так просто залишать сімейний союз, а навпаки, як істотна і міцна частина цієї навколишньої системи, укріплять цілісність сім’ї.

    До речі, Марія Саксонська-Альтенбург вже тривалий час реалізовує доброчинні проекти. З цією метою вона зареєструвала благочинне товариство по наданню допомоги потребуючим дітям, яке вже знайшло спонсора, який узяв на себе виконання всіх необхідних будівельних заходів у притулку для сиріт в Тернопільській області (с. Петриків).

    Заступник голови Тернопільської ОДА Олег Островський подякував пані Марії за її благодійницьку діяльність та запевнив, що керівництво області зацікавлене в реалізації запропонованого нею проекту.

    Під час свого перебування на Батьківщині принцеса огляне кілька палаців та споруд, де б, на її думку, можна було розташувати заклад опіки над дітьми-сиротами.

    Довідка:

    Марія – принцеса Саксонії-Альтенбург, герцогиня Саксонії, графиня Прашма, баронеса Бількау – дипломований економіст, народилася на Україні, заміжня, мати двох дітей, переважно живе і працює в Штутгарті.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.