• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депутати в погонах

    Опубликовано: 2006-02-15 14:59:00

    На виборах до органів місцевого самоврядування балотуватимуться п’ятнадцять правоохоронців Львівщини.

    Міліціонери, які тепер є ще й кандидатами в депутати, йдуть на вибори за різними партійними списками, але, за словами начальника УМВС у Львівській області Віталія Максимова, всі вони є позапартійними.

    Якщо політичні сили, від яких балотуються міліціонери, здобудуть необхідну кількість голосів, то цілком імовірно, що управління внутрішніх справ отримає своїх представників у Львівській обласній, міській і районних радах.

    Відомо, що до Львівської обласної ради балотуватимуться заступник начальника УМВС України у Львівській області Андрій Колесник, начальник УДСО при УМВС України у Львівській області Михайло Дзюдзь і ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Володимир Ортинський. І пан Ортинський, і пан Дзюдзь кандидують за списком Партії промисловців і підприємців, а пан Колесник – у лавах Соцпартії.

    Заступник начальника УДАІ УМВС України у Львівській області Михайло Чапля, який прославився під час помаранчевої революції, балотуватиметься на посаду міського голови Дрогобича.

    Стосовно власного політичного майбутнього, то головний міліціонер області зазначає: попри численні пропозиції, не має наміру йти в політику. Наразі генерал-майор Віталій Максимов є депутатом Тернопільської обласної ради.

    "Львівська Газета"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.